Ambachtelijke groenteburgers
GEMAAKT IN HET HART VAN DE BOLLENSTREEK

WERELDVERBETERENDE BURGER

Het lijkt wat veel gevraagd van een burger – de wereld verbeteren – maar als je erover nadenkt is het eigenlijk helemaal zo gek nog niet. Met de keuzes die we maken over voedsel kunnen we ontzettend veel invloed uitoefenen. Niet alleen op ons eigen lichaam, maar ook op onze omgeving en het klimaat. Meer groente in je dieet helpt overgewicht en chronische ziekten te voorkomen. Daarnaast zorg je voor een forse CO2 besparing door in plaats van vlees juist lokaal geteelde groente te eten.

De lekkerste groenteburger van Nederland
Maar goed, de wereld verbeteren met een burger gaat natuurlijk nooit lukken als het geen bijzonder lekkere (en voedzame!) burger is. Geen zorgen, ook daar heeft LaRoo de nodige aandacht aan besteed. Niet voor niets zijn LaRoo groenteburgers te vinden bij de meest toonaangevende restaurants en speciaalzaken van Nederland.

THE ARTIST FORMERLY KNOWN AS

LaRoo groenteburgers ging voorheen door het leven als ‘To Maat.’ Inmiddels is het gebied waar we te vinden zijn flink uitgebreid. Ook de plannen die we hebben voor onze burger zijn groter. Het werd daarom tijd voor een nieuw merk dat meer aansluit op onze ambities en dat klaar is voor de toekomst. Echter, wat betreft onze idealen en de kwaliteit van onze burgers zal er niets veranderen: alleen het beste is goed genoeg. (Dat is tevens waarom je LaRoo voorlopig niet bij de grote supermarkten zult vinden).

Al twintig jaar in de maak
Bedenker van de LaRoo groenteburger, Marjolijn Laroo, was er al vroeg bij. Twintig jaar geleden, toen de vegetarische burger nog niet zo, uh, ingeburgerd was als nu deed zij als afstuderend voedingsdeskundige al onderzoek naar vleesvervangers. De bevindingen uit dat onderzoek én de geheimen uit een vintage receptenboek van haar moeder vormden de basis voor de grensverleggende groenteburgers van LaRoo.

Contact

Wil je meer weten over onze groenteburgers of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw speciaalzaak of horecabedrijf? Neem gerust contact op met LaRoo. We reageren zo snel mogelijk!

BURGERS BESTELLEN

Zin in een LaRoo groenteburger? Of liever twee? Bestel ze direct bij onze webshop. Vriesvers aan huis geleverd.