nieuws

2de editie van de Week met LaRoo

2de editie van ‘De Week Mét LaRoo’

 

Wist je dat we met de verkoop van de groenteburgers (omgerekend) zo’n 35 varkens per maand besparen!

Als we varkenshaas saté bestellen denken we liever niet aan het leven dat het dier aan dat stokje heeft geleden voor ons genoegen.  Het is zo lekker, dat we onszelf liever vertellen hoe gezond vlees voor ons is. We zullen je er in dit bericht ook niet mee lastig vallen. Liever vertellen we dat de groenteburgers van LaRoo ook heel gezond zijn.

De LaRoo groenteburgers bevatten alle voedingsstoffen die we nodig hebben voor een gezond en actief leven. Een meerwaarde is dat je bij het eten van de burgers ook meteen 50g groente binnen krijgt. En groente eten is altijd een goed idee! Het verlaagt het risico op hart- en vaatziekten, en hangt samen met een lager risico op diabetes type 2 en bepaalde vormen van kanker.

Extra groente is altijd een goed idee

Het advies in Nederland is om minimaal 250g groente per dag te eten. Vindt je het moeilijk om genoeg groente te eten? Neem eens een broodje bietenburger met was sla, avocado en mango. Dan heb je alvast  75- tot 100g groente binnen. De groenteburgers zijn gemaakt op basis van haver. Haver is een Europees graan dat veel eiwitten bevat. Wat haver uniek maakt is het vezel Beta-glucaan. Deze vezel werkt in bepaalde hoeveelheden cholesterol verlagend. Eén LaRoo groenteburger bevat precies het aantal beta-glucaan vezels dat je per dag nodig hebt voor een positieve werking.

4 oktober (eet geen) dierendag

4 Oktober vieren we weer dierendag. Een mooi moment om je huisdier extra in de watten te leggen. Maar ook een mooi moment om wat meer te weten te komen over de dieren uit de bio-industrie. Niet te verwarren met de Biologische veeteelt. De Bio-industrie produceert namelijk met zo min mogelijk tijd, geld en moeite zo veel mogelijk kilo’s vlees, melk of eieren. Bij de biologische veeteelt wordt veel meer aandacht besteed aan het dierenwelzijn.

Goed voor jou, goed voor de wereld

Van 1 t/m 7 oktober is de 2e editie van De week met LaRoo. Kies eens naast 4 hamburgers ook eens voor 4 LaRoo groenteburgers. Of 4 LaRoo groenteburgers + 4 hamburgerbollen. Ga langs bij uw speciaalzaak en vraag naar de combideal van: De Week met Laroo. Goed voor jou en goed voor de wereld!