nieuws

Liefhebber Van Groenteburger Bespaart Nu Ook Zijn Portemonnee

Prijzen groenteburgers ongewijzigd

De vakantie ligt alweer achter ons. We gaan ervanuit dat iedereen is opgeladen en dat iedereen weer met frisse (tegen)zin, is gestart op werk of op school. Vanuit de corona crisis, zijn we met zijn alle hard bezig met het dichtlopen van de gaten door een personeelstekort. En vanuit het personeelstekort hollen we door in een crisis waarbij het gas onbetaalbaar wordt en de prijzen voor onze boodschappen steeds verder oplopen.

Positieve puntje is dat de prijzen van de groenteburgers ongewijzigd blijven! Vegetarisch was lange tijd duurder dan vlees. Nu lijkt deze tijd toch echt te keren. Deze zomer waren de eerste vegetarische alternatieve in de supermarkt goedkoper dan vlees. Lees hier het artikel van 22 juli 2022

Recepten met de LaRoo pompoenburger

Met de herfst in aantocht wordt het ook weer tijd om de flespompoenen van het land te halen. Een mooi moment om de pompoenburger weer eens onder de aandacht te brengen. Hierbij een tweetal recepten met de LaRoo pompoenburger.

Laroo pompoencurryLaRoo pompoen curry: 

Eenvoudige en snel te maken curry met balletjes van de pompoenburger.

 

 

 

 

 

 

Laroo broodje pompoenburgerLaRoo broodje pompoenburger:

kleurrijk broodje met pompoenpitten, de pompoenburger en veel herfst smaken.