Barbecue radar voor alle burgers!

Barbecue radar voor alle burgers!

De meeste vleesvervangers die te koop zijn hebben een kauwgomachtige bite door bindmiddelen. Ze ogen vers, maar bevatten vaak veel E-nummers voor de houdbaarheid, binding en smaak (een soort nepvlees). Ze bevatten over het algemeen te veel zout en te weinig eiwit (denk aan Jackfruit). Bovendien zijn de ingrediënten niet lokaal en daarom minder duurzaam (denk aan soja).

Het mooie van de LaRoo groenteburger is dat wij juist dat probleem hebben kunnen oplossen doordat we geen kunstmatige bindmiddelen gebruiken. De burgers zijn clean Label (zonder e-nummers) en ambachtelijk gemaakt. We volgen bij de ontwikkelingen de richtlijnen van het voedingscentrum. Bovendien gebruiken we Hollandse groente zoveel mogelijk van lokale telers. Zo komen de bieten en pompoenen uit Noordwijk en Voorhout en de champignons uit Rijnsburg.

Sterker nog, wij zijn het enige bedrijf dat smaakvolle verse groenteburgers maakt die clean label zijn. We zien bij o.a. bij de Keukenhof, Hudson en de Lowietje groep dat het een succes is in de horeca. Vorige zomer hebben de burgers het ook in de BBQ pakketten van de slagerijen heel goed gedaan.

Tips voor op de barbecue:

 

  • Geef je ze ontdooid mee? leg de burgers dan op de barbecue schaal in een ingevet grilbakje.
  • Zonder grilbakje, bakken de burgers het beste op een dichte BBQ plaat. Dat voorkomt dat de kaas tussen het rooster door smelt.
  • Honing- mosterdsaus past heel goed bij de bietenburger en de kaas-uienburger.
  • De spinazieburger is lekker met een truffel mayonaise. Vraag maar na bij de Keukenhof. Daar verkochten we maar liefst 2000 spinazieburgers met truffel mayonaise in 8 weken tijd!
  • Laat je klanten weten dat de burgers ‘clean label’ zijn. Zonder E-nummers en kunstmatige bindmiddelen.
  • Laat je klanten weten dat de groenteburgers ambachtelijk en lokaal worden gemaakt ban Hollandse groente, zonder soja.