Niet de week zonder vlees, maar de week mét LaRoo

Duurzaamheid is belangrijk. Waarom zou je niet gewoon combineren met vegetarische alternatieven? Als antwoord op de Week Zonder Vlees heeft LaRoo daarom de slagersspecial ontwikkeld: vier LaRoo groenteburgers en vier echte burgers. Ideaal voor het groeiende aantal gezinnen waar gekozen wordt voor een gezonde mix van vlees én vegetarisch.

Zo werkt het

De Week Zonder Vlees loopt in Nederland van 7 tot en met 13 maart. Om te zorgen dat slagers niet buiten de boot vallen, geven we een positieve draai aan dat concept. In plaats van een Week Zonder Vlees spreken we simpelweg van De Week Mét LaRoo. Om aandacht te geven aan de actie zijn POS materialen ontwikkeld  en opgehangen bij de aangesloten speciaalzaken. Op onze website vindt u al onze verkooppunten. Er zijn de afgelopen maanden weer een paar mooie LaRoo verkooppunten bij gekomen.

Over LaRoo

LaRoo groenteburgers zijn een echt Nederlands product. Dat geldt niet alleen voor de heerlijke burger die
uiteindelijk op het bord van je klant terecht komt, ook de ingrediënten zijn zoveel mogelijk van Nederlandse bodem. Of het nu gaat om de bietjes in de bietenburger of de kastanje

champignons in onze Mexicaanse burger; alles komt hier vandaan. Dat is niet alleen lekker, het is ook goed voor de wereld.