blog

To Maat wordt LaRoo

To Maat wordt LaRoo

Hoe gaaf is het dat mensen zo enthousiast zijn over onze groenteburgers? Het gaat goed met de groenteburgers van To Maat en dat is voornamelijk te danken aan trouwe klanten zoals jij! Inmiddels zijn onze burgers op veel plekken Nederland verkrijgbaar en we willen groeien. Onze ambitie ligt ook buiten
de landsgrenzen. Het werd daarom tijd voor een nieuw merk dat meer aansluit op onze (internationale) ambities. Een merk waarmee we klaar zijn voor de toekomst.

Ons nieuwe merk heet LaRoo

Laroo is mijn meisjesnaam, die we getransformeerd hebben in een merk waarmee we onze ambities waar kunnen maken.

Goed voor jou, goed voor de wereld

Afgezien van de naam gaat er niets veranderen aan de burgers. LaRoo groenteburgers staat voor een eerlijk product dat gemaakt wordt van verse, lokale ingrediënten. Onze burgers zijn daarom niet alleen lekker en gezond, ze zijn ook een stuk beter voor het klimaat dan veel alternatieven

Meer dan één burger op de kaart

We kennen de trends in de markt. Er is steeds meer vraag naar goede alternatieven voor vlees. Steeds meer chefs zetten meerdere groenteburgers op de kaart. En wij stimuleren andere horeca natuurlijk om hetzelfde te doen. Zet je twee of drie burgers op de kaart?

Nieuwe website

Bij een nieuw merk hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Benieuwd hoe die eruit ziet? Je vindt de nieuwe website op het oude adres: groenteburgers.eu. Is er iets anders waarmee we je kunnen helpen en lift je graag mee op ons succes? Je kunt ons altijd bellen of mailen voor informatie of een afspraak. Bedankt voor het vertrouwen in mij en ons team.