nieuws

Nieuwe producten in de webshop

In onze webshop kunt u natuurlijk onze bekende groenteburgers reeds bestellen, zoals de smaakvolle bloemkoolburger of de kleurrijke bietenburger. Vanaf vandaag is echter ook – misschien wel de meest veelzijdige – de geplukte koningszwam online te bestellen. Naast de geplukte zwam is nu ook spekloos verkrijgbaar in de webshop, de variant voor dierlijk spek. Perfect te gebruiken in stamppot of salades.

De geplukte koningszwam is een pittig gekruide paddenstoel en is 100% plantaardig. De steel van deze paddenstoel is bijna 20cm lang en ongeveer 5 cm dik. Hij heeft maar een heel klein hoedje. De grote steel zorgt heeft een stevige structuur. De paddenstoel heeft van zichzelf een milde smaak maar neemt gemakkelijk smaken over. Deze koningszwam komt doordat we hem hebben gebruid en gegrild perfect tot zijn recht. Het is een heel goed alternatief voor pulled porc, wanneer je veganistisch of vegetarische wilt eten. Roerbak hem kort en heet in de olie en serveer op een broodje met BBQ-saus, komkommer en rode ui. Ook lekker bij nacho´s of als een Turkse pizza op flat bread. De geplukte koningszwam is vanaf nu in de webshop verkrijgbaar.

Spekloos zijn veganistische spekjes. Ze zijn 100% plantaardig en kunnen dus goed gebruikt worden bij een veganistisch etentje. Spekloos geeft extra pit aan een gerecht. Strooi het vlak voor het serveren over de stamppot of over een salade heen. Spekloos kunt u in de webshop bestellen.